Sider

fredag 5. februar 2010

Utfordring

Fikk en utfordring av LUDOLAND. Man skal fortelle syv ting om seg selv.
Hmm... tenke tenke.. Ikke så spennende tror jeg. Men la meg prøve.


Etter å ha egget på meg folk på facebook (hihi..), må jeg vel si at jeg Elsker å være ironisk og kanskje si ting som man vet at folk blir irriterte for. Og veldig morsomt når folk går fem på ;o)


Har bodd i Hønefoss i over 10 år, savner litt stavanger by, men storkoser meg her med familien min og gode venner.


Har lyst til å selge det store fine huset vårt, for å kunne være mere hjemme når barselpermisjonen min slutter. Selv om dette faktisk er litt drømmehuset og har alt jeg kunne ønske (unntatt stort bad...), så ser jeg bare glede over å kunne innrede et nytt rede. Og kanskje få det mere gjennomført da vi kanskje har enda mere penger å kose oss med ;o).
           
Ubloggbart bilde av stua vår. Men har stooore planer for den veggen (og møblene). Mitt hjemmelagde bilde skal UT!!!


Har omtrent aldri gått på ski. Fikk mine egne ski for et par år siden, og synes faktisk det er koselig. :o) Hardt å innrømme det for en vestlandsjente ;o) (men kan desverre ikke si at de er utslitte... )

ser nesten ut som at det er jeg som blir dratt.. hehe

Har vokst opp med å synge i kor og andre små grupper. Elsker fortsatt å synge.  En gammel dame ( hun hadde vel ikke likt at jeg kaldte henne det men.. hehe...) kom bort til meg nylig å sa; " du må få deg en sånn manager og gi ut en cd. hehe... så proff er jeg langt ifra.. men gøy er det!! Ja så bare ring om du trenger vokalist i bryllup el jeg kommer ;o)

Bilde fra juleforestillingen for to år siden, gammelt, men det får duge hehe....


Giftet meg med sjefen min ;o). Og har fått tre fantastiske barn!!( Kommer aldri til å jobbe mere sammen nå altså)Elsker å ha kommet inn i blogglandia. Går det ann å bruke det som et punkt? Blir så inspirert av å se på alt det kreative dere gjør. Etterhvert håper jeg at det kommer flere ting ut herfra også. Takker den gode venninnen min sin blogg, for at jeg startet. Den gode venninnen min for alltid :o).Ja det var vel det som gjorde at det fristet å lage en blogg selv. Morsomt!! Hun har forøvrig den mest gjennomførte leiligheten jeg har sett noen gang. ta gjerne en titt her på kulør sine hjemmesider.


Takk for i dag!!

2 kommentarer:

 1. gøy lesning krissi!!!
  god helg til dere:)
  ja vi skulle bodd nermere... En dag kanskje!!?;)
  p.s. bilde av stua var jo absolutt bloggbart!!!
  klems

  SvarSlett
 2. Åh så koselig. Du er søt.
  Dette var gøy å lese.
  Du er topp.

  SvarSlett