Sider

torsdag 12. november 2009

HUURRAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da er bloggen min fikset!!!
Det har vært noen problemer med tele2 tror jeg,
men nå er den oppe og går igjen :o)
Da kommer det mere fra meg i kveld.


Her er forresten noen av familiebildene vi tok i oktober :o)
Nydelige barn vi har. Takknemlig!!!

5 kommentarer:

 1. godt det ordna seg!! jeg hadde også problemer med det dagen etter jeg begynnte og blogge... vidar fiksa og triksa lenge før det ordna seg..
  kjekke bilder:)

  SvarSlett
 2. Hei der :-)
  hehe, nei..det ville ikke vært så smart businessmessig ;) men uglene er til salgs ;-) hilsen fra Kristine

  SvarSlett
 3. åh det var godt å høre at det ordna seg! Bra! Nå stikker vi på hytta. Skal vi treffes til uka eller uka etter? vi kan facebooke om det. veldig fine bilder av de fantatsisk fine barna dine.

  SvarSlett
 4. Så utrolig søte bilder! Når det gjelder spraymalingen, brukte jeg to bokser på det rosa bordet og stolene, og nesten en boks på den lilla stolen (litt mer detaljer) :) Hvor godt malingen sitter kommer litt an på forarbeidet du gjør og hva slags materiale du sprayer. De ubehandlede stolene og bordet fra ikea sitter malingen superbra på. Når det gjelder den lilla stolen slurvet jeg nok litt, og pusset ikke så godt som jeg burde på forhånd. Man kan også kjøpe spraygrunning hvis man er usikker på om det holder. Men uansett hva du sprayer, holder det med ett strøk, og det er gull! Brukte ca 45 sek på å spraye den røde rammen og bord+stoler tok vel 15-20 min. Moro!! :)

  SvarSlett
 5. sååå herlige bilder :D

  SvarSlett